Stöd för webbläsare

E-tjänsterna visas allra bäst i en modern webbläsare, stöd finns för Google Crome, Internet Explorer 9 och senare versioner av webbläsare.


 

E-legitimation

För många e-tjänster krävs att du har någon form av e-legitimation. Observera att du inte kan använda dessa e-tjänster om du har ett samordningsnummer eller ett ofullständigt personnummer. Genom att du klickar på ”Skicka” i våra  e-tjänster godkänner du att MittSverige Vatten & Avfall behandlar dina personuppgifter.

MittSverige Vatten & Avfall måste vara säker på vem det är som skickar in uppgifter. MittSverige Vatten & Avfall måste också kunna veta vem som tar emot uppgifterna som visas i Mina sidor. Därför måste du ofta signera din ansökan med e-legitimation så att vi kan vara säker på att du är du.

Behandling av personuppgifter

Vilka personuppgifter vi behandlar, i vilket syfte och vilka rättigheter du har.

 


En sparad ansökan är inte en inkommen handling

Genom att klicka på ”spara” i en e-tjänst sparas din ansökan på en särskilt avdelad yta som begränsar åtkomsten till din ansökan, så att inga obehöriga kan läsa eller förvanska informationen. Du kan när som helst komma åt din ansökan igen. För att fortsätta arbetet med din ansökan igen behöver du vara inloggad med hjälp av e-legitimation så att vi kan säkerställa din identitet. Din ansökan är inkommen till MittSverige Vatten & Avfall och kan börja behandlas först när e-tjänstens samtliga steg är slutförda och när ansökan har nått MittSverige Vatten & Avfalls elektroniska brevlåda.